www.belgium.be Logo of the federal government

Ontmoet ons op het InCyber Forum (FIC 2024)

We zijn verheugd om onze deelname aan het komende InCyber Forum aan te kondigen, dat plaatsvindt van 26 tot 28 maart in de bruisende stad Lille, Frankrijk. Als de Belgische autoriteit op het gebied van cyberbeveiliging is het Centrum voor Cybersecurity België verheugd om samen te werken met nationale en internationale partners, inzichten te delen en de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied te verkennen.
 
Je vindt ons in het hart van de actie in het Belgisch Paviljoen (PE04),  op H0-1. Kom langs om te ontdekken hoe we de toekomst van cyberbeveiliging vormgeven en leer meer over onze initiatieven. Vergeet niet #incyberforum te gebruiken om online mee te praten en op de hoogte te blijven van onze activiteiten.
 
Ontmoet onze algemeen directeur
 
We zijn verheugd u de kans te bieden onze derecteur-generaal, Miguel De Bruycker, te ontmoeten tijdens zijn presentatie over Belgische actieve cyberbescherming. Kom vandaag van 11:30 tot 12:00 uur naar onze stand om waardevolle inzichten te krijgen en deel te nemen aan discussies over actieve cyberbeveiligingsmaatregelen.
 
Naast onze aanwezigheid op de stand, nemen we deel aan de plenaire sessie getiteld "Is Europe Ready for AI?" die wordt gehouden op P0 (INCYBER). Deze sessie vindt plaats op dinsdag 26 maart 2024, van 16:00 tot 19:00 uur (Europese/Parijse tijd). Doe met ons mee als we ons verdiepen in cruciale onderwerpen rond AI-rijpheid en de implicaties voor cyberbeveiliging.