www.belgium.be Logo of the federal government
QCTR

FEEDBACK OP HET CCB CONNECT & SHARE - KWARTAALRAPPORT CYBERDREIGING (QCTR) VAN HET KWARTAAL Q4 2022

Nieuws
Elk kwartaal organiseert het CCB een evenement dat professionals uit de cyberbeveiligingssector samenbrengt om gedachten uit te wisselen over de verschillende cyberdreigingen, zowel in België als wereldwijd. Het Connect & Share - Quarterly Cyber Threat Report (QCTR) is een gelegenheid voor het CCB om zijn kwartaalanalyse te presenteren en te proberen de onderliggende trends die zich voordoen te verklaren. Het is ook een gelegenheid voor andere experten om het woord te nemen en hun onderzoek te delen. Op 12 januari 2023 organiseerde het CCB zijn eerste Connect & Share - QCTR van het jaar om de cijfers van het laatste kwartaal van 2022 te evalueren.
 
Voor deze editie kregen de CCB-experts gezelschap van Maggie Coleman, Andrii Bezverkhyi en Nick Miles. Aanvallen op de energiesector, Sigma-detectieregels en cloud security behoorden tot de besproken onderwerpen. Niet minder dan 1.200 mensen volgden het webinar live.
 
Tot ziens op donderdag 20 april 2023 voor de volgende editie. 
 
Wilt u ook onze evenementen volgen? Schrijf u in door een e-mail te sturen naar info@ccb.belgium.be met "Connect & Share Registration" in de onderwerpregel.