www.belgium.be Logo of the federal government
fic

Bezoek ons op het International Cybersecurity Forum (FIC, Lille 7-9 juni)

Nieuws

Dit jaar neemt het Centrum voor Cybersecurity België (CCB) deel aan het International Cybersecurity Forum (FIC), dat van 7 tot 9 juni plaatsvindt in het Grand Palais in Rijsel.

Voor de gelegenheid deelt het CCB een stand met partners die een actieve rol spelen in de cyberstrategie in België: de Cyber Security Coalition, Digital Wallonia en Brussels Prevention & Security (BPS). Het CCB laat zien, voor zover dat nog nodig was, dat cyberbeveiliging een prioriteit is in België, en dat we samen strijden tegen de cyberdreiging.

Het FIC is het belangrijkste Europese evenement rond cybersecurity. Het trekt elk jaar tussen de 10.000 en 15.000 bezoekers uit de hele wereld. Het unieke ervan is dat het het hele ecosysteem voor cyberbeveiliging  samenbrengt: klanten, dienstverleners, uitgevers van oplossingen, consultants, politiediensten en overheidsinstanties, scholen en universiteiten, enz.

Haar missie is te reageren op een dubbele urgentie:

  • De operationele uitdagingen van cyberbeveiliging aangaan;
  • Bijdragen aan de totstandbrenging van een digitale toekomst die strookt met de Europese waarden en belangen. . 

Als u tussen 7 en 9 juni in Rijsel bent, kom ons dan bezoeken op onze stand, met vertegenwoordigers van de Cyber Security Coalition, Digital Wallonia en Brussels Prevention&Security. Wij zullen u met plezier ontvangen!