www.belgium.be Logo of the federal government

14 webinars om je bedrijf cyberveilig te maken

Nieuws

De coronacrisis maakt bedrijven kwetsbaar voor cybercriminelen

Cybercriminelen grijpen de coronacrisis aan om hun slag te slaan. In de meeste bedrijven is de dagelijkse manier van werken drastisch veranderd en ligt de focus momenteel bij andere prioriteiten dan cyberveiligheid. Vele bedrijven hebben bijvoorbeeld op korte termijn de mogelijkheid om te telewerken aangeboden aan hun werknemers, zonder daarbij in de meest cyberveilige optie te kunnen voorzien.

Webinars over cyberveiligheid

Sinds de uitbraak van het coronavirus stijgt het aantal cyberaanvallen op bedrijven. Het CCB publiceerde eerder al webinars over cyberveiligheid voor organisaties en bedrijven. De tips en het advies in deze webinars zijn vandaag meer dan ooit nuttig en belangrijk.

Met deze webinars willen we organisaties bewust maken van de belangrijkste cyberdreigingen en geven we hen praktisch advies om zich te beschermen en klantengegevens te beveiligen. Verschillende thema’s werden uitgewerkt in 14 webinars: werknemers beveiligen, cyberdreigingen, GDPR & databescherming en incident response. Deze webinars zijn bedoeld voor het management maar ook om alle betrokken werknemers van een organisatie te informeren.  Ze mogen vrij gebruikt worden bij opleidingen aan medewerkers. (mits bronvermelding en niet voor commercieel gebruik)

Raadpleeg hier de webinars over cyberveiligheid.

https://ccb.belgium.be/nl/publication/webinars-over-cyberveiligheid